Afslanken met de virtuele maagband

by Charelle

Onlangs kwam ik in aanraking met de virtuele maagband, een afslankmethode waarbij je je onderbewustzijn laat geloven dat je een maagband hebt gekregen… terwijl dat in het echt niet zo is. Verwarrend? Ik leg het je uit.

Wat is een virtuele maagband?

De virtuele maagband is een techniek die is gebaseerd op diepe meditaties, waarbij je denkpatronen rondom eten gaat ‘herprogrammeren’. Daarnaast ga je, bij wijze van spreken, een programmaatje bij jezelf installeren genaamd ‘ik heb een virtuele maagband’. Natuurlijk blijf jij er altijd van bewust dat de maagband er niet écht zit, maar je onderbewustzijn gelooft van wel.

Onderbewustzijn, hoezo?

Wist je dat je je maar bewust bent van 4% van de gedachten die je gedurende de dag hebt? Van de andere 96% ben je je niet bewust, het zijn programmaatjes die zich op de achtergrond afspelen om jou het leven gemakkelijk te maken.

Zo hoef je bijvoorbeeld niet iedere dag opnieuw te ontdekken hoe je een boterham smeert en je hoeft daar ook niet bewust mee bezig te zijn. Jij kunt een boterham smeren terwijl je met iemand aan de telefoon bent. Je hoeft ook niet iedere dag opnieuw te beslissen of je ‘rood’ nou wel of geen mooie kleur vindt. Ergens heb jij een programmaatje draaien dat heet ‘ik vind rood mooi’ of ‘ik vind rood niet mooi’. Andere voorbeelden zijn ‘ik heb een hekel aan sport’ en ‘ik ben gek op chips’.

Deze programmaatjes heb je onbewust geïnstalleerd. Zo komt het programmaatje ‘bij honger eet ik chips’ voort uit een moment dat je héél veel honger had en chips erg verzadigend voelden. Je onderbewustzijn heeft dat onthouden en opgeslagen, zodat jij voortaan iedere keer naar chips grijpt als je honger hebt. In plaats van naar die appel, ook al wéét je dat een appel gezonder is.

Terug naar die virtuele maagband

Je kunt je voorstellen dat als je bepaalde programma’s in je onderbewustzijn verandert, je leven er heel anders uit gaat zien. Als je programma’s hebt draaien zoals ‘ik ben gek op hardlopen’ en ‘als ik honger heb pak ik een appel’, zal je zonder veel moeite gezonder worden. Dit kun je bereiken met NLP, hypnose, maar dus ook met de virtuele maagband.

De virtuele maagband bestaat uit een serie diepe visualisatie meditaties die je dagelijks 2x doet, plus wat leefstijladviezen. Immers, als je aan het programmeren bent dat ‘je drie gezonde maaltijden per dag eet’, kan het helpen dat ook écht te doen, zodat je onderbewustzijn het nog sneller kan programmeren en tot een gewoonte kan maken.

Het zetten van de virtuele maagband

Herprogrammeren is niet het enige wat je doet tijdens het virtuele maagband programma, je gaat je namelijk ook daadwerkelijk voorstellen dat de maagband gezet wordt. Dat het tijd is voor de operatie (onder narcose, natuurlijk) en dat als jij wakker wordt, je een maagband hebt.

Dat is zó’n enorme herprogrammering voor je onderbewustzijn dat je als vanzelf kleinere porties gaat eten en nooit meer overeet. Want jij gelooft dat je een virtuele maagband hebt (onthoud: een klein stukje van jou weet altijd dat dit niet zo is, je bent niet gek na deze therapie).

Afslanken met de virtuele maagband

Ik vind dit een onwijs interessante afslankmethode en hoor er veel goede verhalen over. Zo ken ik iemand die de virtuele maagband therapie heeft gedaan met het online afslankprogramma van Debbie Steur. Dit is een online programma dat je helemaal in je eigen tijd kunt doen, maar dat wel heel persoonlijk aanvoelt.

Het Online Afslankprogramma duurt 12 weken en bestaat uit 27 sessies waar je een jaar lang toegang toe hebt. Na het programma ben je de nieuwe, slank jij!

Het leuke is dat ik van Debbie een kortingscode heb gekregen waarmee jij €200 korting krijgt op het Online Afslankprogramma. Je betaalt dan maar €377 i.p.v. €577! Kortingscode: PARTNER200

>> Klik hier om je aan te melden!

Meedoen? Hier kun je alles even rustig nalezen en een gratis afslanksessie downloaden. Ga je het Online Afslankprogramma volgen? (Aanrader!) Vergeet dan niet de kortingscode PARTNER200 te gebruiken.

Lees ook:

Volg je mij al op FacebookInstagramPinterest enBloglovin’?

Dit artikel bevat affiliate links.

3 comments

Sociaal verantwoord ondergoed: waar moet je op letten? | The Scent Of Cinnamon 19 april 2021 - 17:49

[…] Afslanken met de virtuele maagband […]

Reply
3 betrouwbare apps om te beginnen met beleggen 7 mei 2021 - 10:22

[…] Afslanken met de virtuele maagband […]

Reply
Virtuele Maagband Ervaringen en Resultaten | The Scent of Cinnamon 12 april 2023 - 12:31

[…] schreef ik al een uitgebreid artikel over afslanken met de virtuele maagband. Het komt erop neer dat je je eetgedrag verandert via geleide visualisaties en suggesties aan het […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.