Virtuele Maagband Ervaringen en Resultaten

by Charelle
debbie steur virtuele maagband

De virtuele maagbaand is een fascinerende benadering voor gewichtsverlies. Als je worstelt met overgewicht maar het zetten van een echte maagband toch een wat spannende ingreep vindt, biedt de viruele maagband uitkomst. In dit artikel deel ik virtuele maagband ervaringen, zodat je je goed kunt inlezen van te voren.

Wat is een virtuele maagband?

Eerder schreef ik al een uitgebreid artikel over afslanken met de virtuele maagband. Het komt erop neer dat je je eetgedrag verandert via geleide visualisaties en suggesties aan het onderbewustzijn. Sterker nog, in deze visualisaties wordt er een maagband geplaatst, maar dan alleen in gedachten. Je brein denkt dat er een maagband geplaatst is en dat het zijn eetgedrag dus wel moet aanpassen. Terwijl erin werkelijkheid, geen echte maagband is geplaatst.

Met de Academy van diëtiste Debbie Steur zet je de virtuele maagband eenvoudig zelf!

Virtuele maagband ervaringen

Veel mensen die de virtuele maagband hebben geprobeerd, melden positieve ervaringen en resultaten. Een van de belangrijkste voordelen van de virtuele maagband is dat het een niet-chirurgische en niet-invasieve benadering is, zonder risico’s van complicaties of hersteltijd. Mensen hebben gemeld dat ze zich comfortabel voelden tijdens de sessies en geen pijn of ongemak hebben ervaren.

Gewichtsverlies met de virtuele maagband

Een ander belangrijk aspect van de virtuele maagband is dat het de bewustwording van het eetgedrag vergroot. Veel mensen hebben aangegeven dat ze zich bewuster werden van hun hongergevoelens en verzadigingssignalen na de virtuele maagband-sessies. Ze merkten op dat ze eerder stopten met eten wanneer ze vol waren en minder behoefte hadden aan tussendoortjes. Dit bewustzijn van het eetgedrag kan helpen om overeten en snacken uit gewoonte te verminderen, wat kan leiden tot gewichtsverlies.

Positieve virtuele maagband ervaring

Daarnaast hebben mensen die de virtuele maagband hebben geprobeerd, vaak gemeld dat ze positieve veranderingen hebben ervaren in hun eetgewoonten en voedselkeuzes. Ze merkten op dat ze meer geneigd waren om gezondere voedselopties te kiezen en minder behoefte hadden aan calorierijke en ongezonde snacks. Dit kan helpen om een gezonder eetpatroon te ontwikkelen en bij te dragen aan gewichtsverlies op de lange termijn. Naast de fysieke veranderingen in eetgedrag en voedselkeuzes, hebben mensen ook gemeld dat ze positieve veranderingen hebben ervaren in hun emotionele relatie met voedsel.

Hoe laat je een virtuele maagband plaatsen?

Een virtuele maagband laat je plaatsen in een online afslankprogramma, zoals het afslankprogramma van Debbie Steur. Dit is een online programma dat je helemaal in je eigen tijd kunt doen, maar dat wel heel persoonlijk aanvoelt.

Als je je aanmeldt voor de Academy van Debbie Steur heb je toegang tot ruim 40 hypnose sessies die je helpen met het zetten van de virtuele maagband. De sessies zorgen voor een heerlijke diepe ontspanning. Je slaapt beter en voelt je energieker en positiever over jezelf.

>> Naar het Het Online Afslankprogramma en op naar de nieuwe, slanke jij!

Virtuele maagband kosten

De kostsen van het afslankprogramma van Debbie Steur zijn € 49,95 per maand.

>> Klik hier om je aan te melden!

Meedoen? Hier kun je alles even rustig nalezen en een gratis afslanksessie downloaden.

Lees ook:

Volg je mij al op FacebookInstagramPinterest en Bloglovin’?

Dit artikel bevat affiliate links.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.