Waar kun je op mini-retraite met vrienden?

by Charelle

Eerlijk is eerlijk, ik kijk er best wel naar uit om weer eens op vakantie te gaan met vrienden. Een soort mini-retraite om fijn samen te zijn, te knuffelen, spelletjes te spelen, te wandelen en dagelijks een Chinese theeceremonie met elkaar te hebben. Ik ging eens rondkijken wat een mooie plek zou zijn… en ik vond er een!

Na te hebben gegoogled op ‘vakantieparken Limburg’, vond ik recreatiepark De Leistert, midden op het Limburgse platteland. Een modern en netjes park met onwijs veel parkfaciliteiten. Bovendien ligt het vlakbij een leuk dorpje, ideaal om af en toe een boodschapje te doen. Limburg is dan wel Nederland, maar voelt voor mij toch een beetje als het buitenland. Het landschap verandert en het ziet er toch héél anders uit dan de Utrechtse Heuvelrug.

Activiteiten bij De Leistert

Hyperbowling

Op vakantiepark De Leistert hoef je je niet te vervelen, er is genoeg te doen. Zo is er een fantastische hyperbowling baan en na de tekst op de website te hebben gelezen, wil ik dat zéker een keertje doen. Bij hyperbowling is de baan voorzien van lichttechnieken die onderdeel zijn van het spel, bovendien zijn er levels en zit het bowlen vol spelelementen. Dat is nog eens wat anders dan een regulier potje bowlen!

Subtropisch zwembad

Daarnaast is er een subtropisch zwembad en buiten een golfslagbad. Hoe fijn is dat? Een beetje mooi weer en je kunt heerlijk buiten in het water zijn! Wat minder weer? Dan waan je je in de tropen met warme bubbelbaden, water glijbanen en stroomversnellingen. Ook leuk als je het park met kinderen wilt bezoeken!

Kinderfeestje

Over kinderen gesproken, het is ook mogelijk om recreatiepark De Leistert één dagje te bezoeken. Dan is het subtropisch zwembad een fantastisch leuke bestemming voor een kinderfeestje. Daarnaast bieden ze een bootcamp kinderfeestje aan, wat een beetje doet denken aan een survivalbaan.

Dan is er ook nog biljartvoetbal, een grote speeltuin, een visvijver, Adventure Golf en nog héél veel meer leuks te beleven.

Fietsen huren

Voor kinderen genoeg te doen dus, maar voor volwassenen ook! Je kunt bij De Leistert namelijk fietsen huren om er lekker op uit te trekken en daarnaast zijn er verschillende restaurants. Zo dineer je de ene dag in stijl en eet je de volgende dag een snel hapje. Het kan allemaal!

Huisje of camping

Bij De Leistert kun je ervoor kiezen om een huisje of bungalow te huren, maar er is ook een camping met privé sanitair. Ik wist helemaal niet dat dat bestond, maar in mijn oren klinkt het ideaal. Niet meer met een wc-rol in de rij hoeven staan! Bovendien is de camping zeer uitgebreid, zo kun je ervoor kiezen om helemaal in stijl te gaan ‘glampen’, in een safaritent te verblijven, te slapen in een Simple Camp kampeerhuisje en nog veel meer!

Lees ook:

Volg je mij al op FacebookInstagramPinterest en Bloglovin’?

Dit artikel is gesponsord door De Leistert.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.