Mijn ervaringen met een betrouwbaar medium

by Charelle

Ieder halfjaar heb ik een diep gesprek met een medium over dingen die spelen in mijn leven. Deze gesprekken bevestigen vaak wat ik al voelde, brengen net het missende puzzelstukje en geven vertrouwen. In dit artikel deel ik meer over mijn ervaring met een betrouwbaar medium, zodat jij misschien ook eens met een medium durft te bellen.

Een aantal jaar geleden volgde ik een cursus chakra healing bij een medium en sindsdien heb ik twee keer per jaar een diep gesprek met haar. Ze stemt dan op me af en krijgt beelden en gevoelens door die symboliseren waar ik nu sta en welke richting ik op mag. Het medium deelt de beelden en gevoelens met mij en vraagt dan wat dat bij me oproept, zo blijft de interpretatie grotendeels bij mij en vult ze niks voor me in. Ze vult mijn interpretatie soms wel aan als ze denkt dat ik iets over het hoofd zie.

Wat kun je bespreken met een medium?

Meestal heb ik een aantal vragen of thema’s voorbereid, zoals gezondheid, bedrijf, liefde of woning. Ook hebben we een keer afgestemd op twee mannen met wie ik aan het daten was, puur voor wat extra zich over wat deze twee mannen in mij bewogen. Daarnaast hebben we het vaak over bepaalde samenwerkingen in mijn bedrijf die eraan zitten te komen of, wanneer dat relevant is, in welke richting ik mag zoeken voor een huis.

Anders kijken naar een situatie

Het gesprek met het medium laat me weer net vanuit een andere hoek naar bepaalde situaties kijken, waardoor ik ze beter begrijp. Soms werkt het ook bevestigend, wat vertrouwen geeft om stappen te nemen die ik al wilde nemen, maar spannend vind. Als ik in een bepaalde situatie ben vastgelopen, brengt het gesprek me vaak weer nieuwe inzichten en puzzelstukjes die me verder helpen in de situatie.

Contact met een overleden dierbare

In een gesprek met een medium kun je ook contact krijgen met een overleden dierbare. Daar heb ik zelf wat minder ervaring mee, maar dit kan je bijvoorbeeld helpen iemand te vergeven of iets te vertellen waar je nooit de kans voor hebt gehad. Er zijn ook mediums die op basis van een voorwerp iets kunnen vertellen over een bepaald persoon, bijvoorbeeld iemand die vermist is.

Rust en vertrouwen met een betrouwbaar medium

Een gesprek met een medium brengt mij rust en vertrouwen, maar soms ook daadkracht. Door een nieuw inzicht of door een bevestiging van wat ik al voelde, durf ik met meer energie iets werkelijkheid te maken: een woning, business idee, reis naar verre landen, etc.

Ik ben heel benieuwd, heb jij ervaring met mediums? Laat het weten in de reacties!

Lees ook:

Volg je mij al op FacebookInstagramPinterest en Bloglovin’?

Dit artikel is gesponsord door In-Syn.nl.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.