Zó creëer je een heerlijke wellness date voor twee

by Charelle

Samen met je lief naar de wellness of sauna gaan kan jullie een prachtige dag bezorgen. Maar wist je dat je ook thuis een heerlijke wellnessdate kunt ervaren? Een leuke verrassing voor je lief en veel minder ingewikkeld dan je denkt!

Stap 1: Lekker badderen

Heerlijk geurend badschuim is een must voor een relaxerend bad. En ja, natuurlijk neem je dat bad met zijn tweeën! Beetje krap misschien, maar des te gezellig. Lekker dobberen tussen de bubbels doet wonderen voor je relatie. Houdt je lief niet van die zoete badschuim? Dan is een kwalitatieve badolie een goed alternatief: na het badderen hebben jullie beide een heerlijk zacht huidje. Kijk wel uit als je uit bad stapt, want de olie laat een zacht voedend laagje olie achter op de huid, maar ook in het bad. Even uitkijken dat jullie niet uitglijden.

Stap 2: Zachter, zachter, zachtst

Leg voor je in je bad gaat een stapeltje handdoeken klaar. Eén grote en twee kleinere handdoeken voor het haar en gezicht.  Zo’n lekker grote, extreem zachte  handdoek is echt heerlijk om je in te wikkelen na een warm bad. Supertip: doe een goeie scheut azijn in de trommel bij je handdoeken voor je ze wast, daar worden ze extra fris en zacht van, ook als je geen droger hebt. Het resultaat? Handdoeken zo zacht dat je ‘t bijna niet kan geloven. Wát een verwennerij! Na het afdrogen doe je een comfortabele badjas aan, een mooi nachtjurkje of een lingeriesetje… helemaal afhankelijk van jullie date!

Stap 3: Ongestoord samen zijn

Met wat kaarsjes en meditatiemuziek in de slaap- of woonkamer waan je je meteen in de sauna. Zet je telefoon uit of leg hem in een andere kamer en dit moment is helemaal voor jullie. Geef elkaar een massage, kruip tegen elkaar aan of maak dit moment extra intiem met tantra breathing, het vibratie eitje lovense lush 3 of de fleshlight.

Stap 4: Een heerlijke nacht

Als je elkaar nog verder wilt verwennen is dit het moment om elkaar van top tot teen in te smeren met een lekkere bodylotion. Breng ook een heerlijk verzorgende olie of crème aan in jullie haar. Bestel ondertussen je favoriete take-out om samen op te eten op de bank, onder het genot van een fijne film. Nu jullie weer helemaal op elkaar zijn afgestemd, kan de nacht niet anders dan heerlijk worden!

Wat is jouw favoriete tip voor een wellness date thuis? Laat het weten in de reacties!

Lees ook:

Volg je mij al op FacebookInstagramPinterest en Bloglovin’?

Dit artikel is gesponsord door EasyToys.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.