Rhodiola Vitakruid Ervaring + Review

by Charelle
rhodiola vitakruid

Rhodiola rosea is een adaptogeen kruid dat veel wordt ingezet als voedingssupplement. Rhodiola heeft een gunstige werking bij stress, vermoeidheid, burn-out en slaapproblemen. In dit artikel lees je Rhodiola Vitakruid review.

Er zijn veel verschillende rhodiola supplementen verkrijgbaar. Vrijwel elk bekend supplementenmerk heeft wel een rhodiola product in het assortiment. Zo verkoopt Vitakruid een rhodiola supplement met de naam Rhodiola extract 500 mg 3% Rosavin.

Welke belofte doet Vitakruid?

Omdat Vitakruid supplementen produceert, mogen zij alleen de voordelen van rhodiola benoemen in de zogenaamde toegestane claims van de Keuringsraad. Dit is om te voorkomen dat grote bedrijven valse beloftes doen over hun producten. Helaas zorgt het er vaak ook voor dat ze vaak niet in normale bewoordingen kunnen omschrijven wat het product voor je kan doen. Toch zet Vitakruid een aantal voordelen van rhodiola onder elkaar:

  • Gunstig bij slaapproblemen en verbetert de gemoedstoestand
  • Helpt bij het aanpassen aan emotionele stress
  • Hoge dosering rhodiola supplement

Rhodiola Vitakruid kopen & direct bestellen

Hoge dosering Rhodiola Vitakruid

Mooi aan het rhodiola supplement van Vitakruid is de hoge dosering. De meeste rhodiola supplementen bevatten een lage dosering van 250 mg extract per capsule. Vitakruid kiest voor 500 mg, zodat je de effecten van rhodiola optimaal kunt ervaren.

Gestandaardiseerd rhodiola supplement

Het rhodiola supplement van Vitakruid is van hoge kwaliteit, wat je kunt zien aan de standaardisering. Hoogwaardige supplementen zijn gestandaardiseerd op hun werkzame stoffen. Het zijn deze werkzame stoffen waar de gezondheidsvoordelen van kruid aan zijn toe te schrijven. Wanneer een supplement niet is gestandaardiseerd, weet je niet zeker hoeveel werkzame stoffen erin zitten, ook al zit er een hoge dosering van het rhodiola extract in.

Het supplement van Vitakruid bevat een gestandaardiseerd extract met 3% rosavin en 1% salidroside. Dit is een goede standaardisering. Dankzij de standaardisering van de werkzame stoffen waarborgen ze de beste kwaliteit en daarmee ook de beste werking in het lichaam.

Rhodiola Vitakruid ervaringen

Het rhodiola supplement van Vitakruid wordt gemiddeld beoordeeld met 4 à 5 sterren. Dat is een goede beoordeling en laat zien dat mensen positieve ervaringen hebben met dit product. Gebruikers noemen het product uitstekend en als ideaal om je lekkerder in je vel te voelen. Een therapeut zegt zelfs dat ze eerst een ander merk voorschreef, maar ze met dit merk pas écht resultaten ziet bij haar cliënten.

Rhodiola Vitakruid review

Kortom is Vitakruid Rhodiola extract 500 mg 3% Rosavin een goed product als je wilt starten met rhodiola. Nog even vergelijken met andere rhodiola producten? Bekijk dan hier de 5 beste rhodiola supplementen. Let op: voordat je rhodiola inzet is het verstandig je huisarts of een specialist te raadplegen, dan weet je zeker dat rhodiola geschikt is voor jou. Dit artikel bevat geen medisch advies, maar dient puur als informatie.

Rhodiola kopen

Benieuwd geworden naar het Rhodiola supplement van Vitakruid en het zelf ervaren? Je koopt het supplement hier: Vitakruid Rhodiola extract 500 mg 3% Rosavin.

Lees ook:

Volg je mij al op FacebookInstagramPinterest en Bloglovin’?

Dit artikel bevat affiliate links.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.