Droomkeuken voor mijn boshuisje: luxe & landelijk

by Charelle

Stel je voor, je bent in je boshuisje, omringd door de pracht van de natuur, en dan stap je die schitterende keuken binnen. Een glimlach verschijnt gewoon spontaan op je gezicht! Want hoe heerlijk is het, om je lievelingsgerechten te koken midden in het bos, in je droomkeuken?

Nu ben je natuurlijk benieuwd, want hoe ziet mijn droomkeuken er dan uit voor mijn boshuisje? In dit artikel neem ik je daarin mee, zodat je zelf ook wat inspiratie kunt opdoen voor de keuken in jouw boshuis!

Witte keukenkastjes

Ik ben echt gek op luxe keukens met zo’n landelijke look. Met witte, houten kastjes en bronzen, brocante greepjes. Kastjes die lekker ruim zijn zodat ik al mijn kookspulletjes erin kwijt kan zonder te hoeven proppen.

Stenen werkblad

Ik vind het héél tof als er dan een wat stoerder, robuust werkblad op de kastjes ligt. Zo’n blad waar je met een gerust hart een pan op kunt zetten en groenten op kunt snijden zonder dat er krassen op komen. Heerlijk praktisch!

Landelijk kookfornuis

Ik kook zelf het liefst op gas, maar in een boshuisje zou ik toch sneller kiezen voor inductie. Dat is brandveiliger en in een mooie design keuken van Goergen Keukens kun je zo’n kookplaat prachtig wegwerken.

Twee grote ovens

Ik zie mezelf al helemaal brood bakken in mijn boshuisje, maar daar is wel een goede oven voor nodig. Liefst twee, zodat ik meteen extra kan bakken. Dat wordt ook nog eens heerlijke appeltaart en koekjes!

Gigantische koelkast

Waar ik nu woon hebben we een héél klein koelkastje, zo onhandig! Ik maak elke ochtend selderijsap dus dan is het heel fijn om die meteen voor de hele week te kopen, zonder dat de koelkast dan meteen vol zit. Het lijkt me ook fijn om weer een abonnement te hebben op groenten die dan bezorgd worden. Dat kan nu niet, omdat nooit alles in de koelkast past. Zo’n lekker grote koelkast met twee deuren lijkt me ideaal. Met vriezer, zodat er ook genoeg ruimte is om restjes in te vriezen.

Prachtig uitzicht

En weet je wat het mooiste is van alles? Het uitzicht vanuit de keuken! Die grote ramen geven je een panoramisch zicht op het dennenbos. Terwijl je staat te koken, zie je eekhoorntjes rondscharrelen en hoor je de vogeltjes fluiten. Echt, het is net alsof je midden in de natuur staat te koken, zo fijn!

Voor mij is dit de absolute droomkeuken. Ik ben benieuwd, hoe zie jij de keuken in jouw boshuisje voor je? Laat het weten in de reacties!

Lees ook:

Volg je mij al op FacebookInstagramPinterest en Bloglovin’?

Dit artikel is geschreven in opdracht van Goergen Keukens.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.