Dear Tarot | Hoe houd je je staande in een leven van ups en downs?

by Charelle
DEAR_TAROT_E

In de rubriek Dear Tarot beantwoord ik iedere week een lezersvraag met behulp van mijn tarot kaarten. Vraag jij je ook wel eens af hoe je je staande houdt in ons turbulente bestaan? Eén lezeres vroeg de tarot om hulp!

Dear Tarot,
Het leven is voor mij een spiraal van ups en downs en ik ben de richting een beetje kwijt. Welke boodschap heeft het universum voor mij op dit moment? Ik ben heel benieuwd wat er uit de kaarten komt.
Veel liefs, E.


Kaarten: Drie van Pentakels, omgekeerd; Zeven van Zwaarden, omgekeerd; Drie van staven.

Lieve E.,

Wat leuk dat je mij een keer je kaarten laat lezen! Ik hoop dat ik je een beetje inzicht kan geven in je situatie zodat je wat meer grip krijgt op je heuvelige pad.

Wat voor mij meteen naar voren komt uit de kaarten is dat je iets moet loslaten en een nieuwe richting uit moet gaan. Het lijkt erop dat je gevangen zit in je comfortzone. Je hebt voor jezelf veel veiligheid opgebouwd, zowel op materialistisch vlak als emotioneel. Dat heeft er voor gezorgd dat je een beetje in een bubbel leeft en een muur om je heen hebt gebouwd.

De kaarten vertellen je dat je moet loslaten en je jezelf moet bevrijden van je oude patronen. Op dit moment sta je je persoonlijke ontwikkeling in de weg door teveel vast te houden aan het vertrouwde en door te vluchten in je veilige bubbel. Vertrouw in jezelf en geloof dat je meer in je mars hebt, dat je klaar bent voor verandering. Immers, het is alleen door verandering dat je je horizon kunt verbreden en je jezelf verder kunt ontwikkelen. Misschien ben je in het verleden teleurgesteld, maar laat dat je er niet van weerhouden om je dromen achterna te gaan. Je zult verbaasd staan wat er allemaal mogelijk is en wat je nog over jezelf kunt leren!

Veel liefs,

Charelle


Wil jij ook je kaarten laten lezen?

Klik hier om een reading te boeken!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.