Dear Tarot | Wil je mij meer inzicht geven op dit kruispunt in mijn leven?

by Charelle
tarot_reading_intuitie

In de rubriek Dear Tarot beantwoord ik iedere week een lezersvraag met behulp van mijn tarot kaarten. Deze week vraagt een lezeres om hulp bij een kruispunt in haar leven.

Dear Tarot,

Ik ben nog steeds aan het revalideren van een ongeluk van 18 maanden geleden en ben mijn studie aan het afronden. Daarna wil ik een eigen bedrijfje opstarten. Het voelt alsof ik op een kruispunt sta en ik vind het moeilijk te overzien. Wil je mij wat meer inzicht geven?
Veel liefs, I.


Klik hier om mijn favoriete tarot deck te bekijken & bestellen

Lieve I.,

Wat leuk dat je de kaarten om hulp vraagt! Ik hoop dat ik je een beetje inzicht kan geven in je situatie zodat je wat meer grip krijgt op dit kruispunt.

Het algemene thema van de reading lijkt een vorm van bindingsangst. In het verleden ben je teleurgesteld en heb je hard moeten vechten om de touwtjes weer in handen te krijgen. Nu merk je wat terughoudendheid in het aangaan van een nieuw relatie. Dit kan een vriendschap zijn, een liefdesrelatie of werkrelatie. Je vind het moeilijk om op jezelf en je gevoel te vertrouwen, maar ook om je weer een beetje kwetsbaar op te stellen jegens anderen.

Tegelijkertijd weet je precies wat je wilt, je ziet helemaal voor je hoe jouw toekomst eruit moet zien en wanneer je tevreden bent. Maar om dat te bereiken moet je andere mensen toch weer toelaten in je leven, evenals de nodige teleurstellingen die daarbij horen. Aan de ene kant weet je dus wat je wilt en wil je daar naartoe werken, verandering teweeg brengen, maar aan de andere kant ben je ook bang voor die verandering en de nodige stappen die je daarvoor moet nemen.

Soms veranderen er dingen zonder dat jij er controle over hebt. In dat geval voel je je wellicht machteloos en probeer je je vast te klampen aan oude patronen. Maar verandering hoort er nu eenmaal bij om te groeien en om verder te kunnen. Sta ook eens stil bij veranderingen die al eerder hebben plaatsgevonden. Wat heb je ervan geleerd en wat waren de positieve kanten van die veranderingen? Je zult zien dat dingen die je jezelf kwalijk neemt, zoals verkeerde keuzes, achteraf altijd een positieve kant hebben. Probeer ervan te leren en vergeef jezelf voor mogelijke misstappen.

Vertrouw op jezelf. Je kunt de verandering beter aan dan je denkt, je weet immers maar al te goed wat je wilt. Probeer niet te streng voor jezelf te zijn en probeer de controle een beetje los te laten en veranderingen over je heen te laten komen. Go with the flow. Je kunt meer dan je zelf denkt en hebt het in je mars om je hart te volgen. Je hebt het in je om creatief te zijn en je eigen weg te volgen, probeer je daar niet vanaf te laten brengen door je angsten.

Veel liefs,

Charelle

Klik hier om mijn favoriete tarot deck te bekijken & bestellen

Lees ook:

Volg je mij al op FacebookInstagramPinterest en Bloglovin’?

Dit artikel bevat affiliate links.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.