Lichtpuntjes | Mooie Maan, The Happiness Café & Tai Chi

by Charelle
happiness_cafe_eindhoven

Ter ere van #lichtpuntjesmaand deel ik deze maand iedere week een aantal lichtpuntjes, want met lichtpuntjes is alles beter. Deze week genoot ik van een mooie maan, een proefles Tai Chi & Qi Gong en at ik bij The Happiness Café in Eindhoven. Kijken jullie mee?

Nu ik zo bezig ben met het verzamelen van lichtpuntjes iedere week, realiseer ik me des te meer dat het zien van lichtpuntjes voor mij eigenlijk een gewoonte is. Heel fijn natuurlijk, want dat maakt het leven net een beetje lichter en leuker! Maar het betekent ook dat het extra moeilijk is om ze te verzamelen, ik vergeet gewoon dat ik er een foto van moet maken of om ze hier op te schrijven! Ongeacht daarvan heb ik toch weer een leuk lijstje, al dan niet met foto’s. ;)

OK een foto van een mooie lucht is misschien wel heel erg cliché, maar kijk hoe mooi deze lucht is! Ik houd van de maan.

mooie_maan

Ook ging ik afgelopen week twee keer naar het zwembad. Niet lang, hooguit een kwartiertje, maar ik hoop dat deze milde manier van spieropbouw me toch een beetje vooruit gaat helpen. Daarnaast nam ik deel aan een proefles Tai Chi & Qi Gong, wat echt heel gek was. Ik had er namelijk iets heel anders van verwacht maar desondanks vond ik het toch heel erg gaaf en het is eigenlijk precies het soort training dat ik zoek. Echter is het net iets te ver voor mij om dat te fietsen (en vervolgens nog Tai Chi te doen) en ik vind het vervelend als ik weer gebracht en gehaald moet worden. Dus ik weet nog niet of ik me inschrijf.

Donderdag kwam er een vriendinnetje uit Rotterdam naar Eindhoven. Heel gezellig om weer even met haar bij te kletsen bij The Happiness Café. Steffanie werkt bij Rechtstreex, een heel gaaf concept waarbij je online boodschappen kunt doen, biologisch en van lokale boeren. Omdat er verder geen groothandel en winkel tussen zit is het een stuk goedkoper dan wanneer je biologische producten in de supermarkt koopt. Rechtstreex heeft trouwens ook een pop-up store in the Felix Food Factory in Rotterdam, ga daar dus zeker even langs. ;)

happiness_cafe_eindhoven

Daarnaast ontbeet ik deze week bijna iedere ochtend in de tuin. Zo fijn! Heerlijk nog voordat het écht warm werd lekker buiten zitten, overdag was het me echt te heet. Oh en ik schreef me deze week trouwens ook in voor de Instaswap Fall 2016, wie nog meer? Ik heb er zin, ik vind van die swaps altijd zo leuk!

Volgende week hoop ik weer wat meer lichtpuntjes (en foto’s!) voor jullie te vinden! Wat was jouw fijnste lichtpuntje deze week? En doe je ook mee met #lichpuntjesmaand? Laat het weten in de comments!

Lees ook: #Lichtpuntjesmaand | Edelstenen, smoothie bowl & de leukste tasjes ooit

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin’?

17 comments

Anne 16 september 2016 - 09:05

Oh nice, ontbijten in de tuin ’s ochtends vroeg is echt het fijnste wat er is!

Reply
Charelle 21 september 2016 - 13:17

Jaaa zo fijn! Ik had dat echt al jaren niet meer gedaan. Vroeger wel, als kind in de zomervakantie, maar daarna eigenlijk een beetje ‘vergeten’ dat dat kan, haha!

Reply
Djuli 16 september 2016 - 09:37

Wat een heerlijk ontbijtje!

Reply
Charelle 21 september 2016 - 13:17

Jaaa, het was zó lekker! :D

Reply
evelien 16 september 2016 - 10:46

Wat een fijne momentjes, en kan ook zo genieten van een mooie maan en lucht.
En lekker he in de tuin ontbijten!
Liefs,
Evelien

Reply
Charelle 21 september 2016 - 13:16

Jaaa, zo fijn en zo jammer dat dat nu wel een beetje over is! ’s middags in de tuin zitten kan gelukkig nog net wel een beetje. (:

Reply
Kim 16 september 2016 - 11:19

Yay, fijne puntjes :) jammer dat het net te ver fietsen is, hopelijk vind je iets anders waar je ook blij van wordt! En ik herken het ook wel, mijn vader moet me ook nog regelmatig brengen. Beetje jammer, maar als het niet anders is, is het misschien ook wel het proberen waard!

Reply
Charelle 21 september 2016 - 13:16

Ja, daar heb je ook wel gelijk in, als het niet anders is… (maar hij moet me nu ook al naar het zwembad brengen). Feit is alleen dat de Tai Chi per drie maanden ging en je er dan wel een beetje aan vastzit zeg maar mocht het toch niet voor me werken, dus om die reden laat ik het ook even voor wat het is. Misschien dat ik me het volgend kwartaal wel inschrijf! (:

Reply
Sanne 16 september 2016 - 13:04

Haha neeee je luchtfoto is juist heel erg mooi!
Wat tof dat je Tai Chi & Qi Gong hebt geprobeerd en dat het nog voor je werkte ook :) jammer dat het zo ver fietsen is, anders had je denk ik minder twijfel om je in te gaan schrijven. En wauw, The Happiness Café ziet er zo goed uit als ik hun website bekijk! Leuk! En de Fenix Foodfactory is op fietsafstand, ik ben erg benieuwd naar Rechtstreex :) het klinkt alleen al leuk. Heerlijk ook dat je zo veel in de tuin hebt kunnen ontbijten Charelle, het was zulk fijn weer. Met het onweer van gisterennacht is dat wel een beetje over geloof ik, ik heb zelfs weer een vest aan. Ik ben er nog niet aan toe dat het kouder wordt, haha.
Oh en de Instaswap check ik even, ik ken het niet!
Liefs

Reply
Charelle 21 september 2016 - 13:14

Jaaa ik loop inmiddels ook alweer te rillen met truien aan, zo snel kan dat gaan! En ben benieuwd wat je van Rechtstreex vindt, ben er zelf ook nog nooit geweest maar véél goede verhalen over gehoord, haha!

Reply
Sanne 16 september 2016 - 13:13

Zo spannend, ik heb me ook ingeschreven voor de Instaswap Fall 2016!

Reply
Charelle 21 september 2016 - 13:13

Yay leuk Sanne! :D

Reply
Natasja 16 september 2016 - 19:45

Lekker hè, ontbijten buiten? Ik ben bang dat het nu even gedaan is, maar heb er ook van genoten. Een sport vinden is lastig, zwemmen lijkt mij ook nog wel wat, maar er naar toe gaan is altijd mijn probleem, haha. Heb nu een mountainbike waar ik op rond cross. ;-)

Reply
Charelle 21 september 2016 - 13:13

Jaa vind het nu ook te fris hoor om buiten te onbijten, al er in de buurt toch nog wel mensen buiten zitten voor mijn gevoel, haha. Ja, dat is voor mij ook wel een ding hoor, naar het zwembad gaan, zo’n drempel! Een mountainbike klinkt ook goed!

Reply
Iris 18 september 2016 - 12:17

Super leuk! Allemaal hele mooie, goede dingen:) Rechtstreex klinkt ook echt heel tof! en ja, de maan <3

Reply
Charelle 21 september 2016 - 13:12

De maan! <3

Reply
Melle 27 september 2016 - 17:02

Super fijn om al die leuke lichtpuntjes te lezen <3

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.