Week in Rewind #2 – Hummus, Tandarts en SEO

by Charelle

Omdat ik het Week in Review artikel van vorige keer heel fijn vond om te schrijven, besloot ik om vandaag weer eens met jullie te delen hoe mijn week was. Ik deed geen heel bijzondere dingen, integendeel, maar ik heb wél twee tandartsafspraken overleefd. Dat vind ik al heel wat!

Zondag
Zoals jullie weten ben ik in November afgestudeerd en het doel is om mijn thesis te publiceren in een wetenschappelijk journal. Daarvoor moet ik echter mijn thesis van 20.000 woorden omtoveren in een artikel van maximaal 8.000 woorden, wat best een uitdaging is! Daar was ik zondag dus de hele dag mee bezig en het is nog steeds niet klaar! Maar ik ben wel al een heel eind gekomen, dus dat is fijn.

supermud-maskerMaandag
Blogartikel: Beauty Review – De Supermud van GlamGlow is écht super!
Eigenlijk wilde ik maandag weer verder werken aan het artikel, maar ik had daar echt helemaal geen zin in. Dus optimaliseerde (SEO) ik een aantal teksten voor mijn werk, want dat gaat natuurlijk ook gewoon door! ’s Avonds had ik eigenlijk een pubquiz maar omdat het de laatste weken steeds minder goed gaat met mijn gezondheid, moest ik dat helaas afzeggen. Gelukkig kon ik nog wel met een vriend en vriendin een hapje gaan eten bij The Hummus House. Dat is een echte aanrader als je goedkoop, lekker én gezond wilt eten in Amsterdam. Het is niet echt een gezellig tentje, heeft een beetje een hoog snackbar-gehalte, maar als je met vrienden bent is het prima zitten.

Dinsdag
’s Ochtends ging ik even aan de slag voor mijn werk en ’s middags stond er een afspraak bij de mondhygiëniste gepland! Het was de eerste keer dat ik ging en aangezien ik veel horror-verhalen had gehoord, was ik best wel zenuwachtig. Gelukkig viel het echt reuze mee en stond ik na twintig minuutjes weer buiten, in plaats van na de geplande vijftig minuten. Blij dat dat erop zat, echter moest ik donderdag nog naar de tandarts dus helemaal opgelucht was ik nog niet.

stephen-king-quoteWoensdag
Blogartikel: Introvert Issues – Wat is het verschil tussen introvert en verlegen?
Eigenlijk ging ik woensdag weer aan mijn paper werken, maar ik liep al snel vast en mailde mijn supervisor voor hulp. Hopen dat ze snel antwoordt! In plaats van aan mijn paper te werken ging ik dus bloggen en ’s middags bracht ik een bezoekje aan The Urban Outfitters voor de sale. Ik vond helaas niet iets wat me aanspraak. Stiekem had ik gehoopt op een FILA trui en een geurkaars, maar die waren niet afgeprijsd (wel logisch ook). Ze hadden wel al súper leuke dingen voor de nieuwe collectie, onder andere van Petit Bateau en Calvin Klein. Misschien maar alvast wat centjes opzij gaan leggen voor die leuke regenjas!

Donderdag
In december had de tandarts drie gaatjes bij mij ontdekt, die ik donderdag moest laten vullen. Ik baalde echt enorm van mijn gaatjes, want ik poets super nauwkeurig enzo, dus ik begreep niet zo goed waar ik die aan had verdiend, vandaar ook mijn bezoekje aan de mondhygiëniste. Het vullen van de gaatjes viel gelukkig enorm mee. Ik ben pas sinds december bij deze tandarts, omdat ik naar Amsterdam ben verhuisd, maar ben er echt heel blij mee! Een veel fijnere tandarts dan die ik in Eindhoven had. Eerder deze week had ik ook de gehele linkstructuur van mijn website omgegooid om de SEO te verbeteren: categorieën andere namen gegeven en anders ingedeeld en de URLs van veel blogposts aangepast. Het nadeel van zo’n herorganisatie is dat alle artikelen waarnaar je in andere artikelen verwijst, het niet meer doen! De rest van de donderdag besteedde ik dus aan het repareren van die linkjes. Volgens mij is dat helemaal gelukt, maar mocht je nog een niet-werkende link tegenkomen, let me know!

lunch tati nijmegenVrijdag
Blogartikel: Hotspot – Koffie, thee en lunch bij Tati in Nijmegen
Op vrijdagmiddag heb ik altijd een meeting voor mijn werk, dus na ’s ochtends thuis gewerkt te hebben vertrek ik naar kantoor. Ik vind de meetings altijd wel gezellig, leuk om iedereen weer even te zien! Daarna vertrok ik richting Eindhoven voor een weekendje bij mijn ouders. ’s Avonds maakte ik nog een lange wandeling met de hond en daarna ging ik lekker in bad!

Zaterdag
Al een aantal jaar ga ik gemiddeld om de week naar een schoonheidsspecialiste in Eindhoven om mijn nek en schouders te laten masseren, tegen de pijn. Sinds ik in Amsterdam woon doe ik dat niet meer iedere twee weken, maar zaterdag had ik weer een afspraak staan! Altijd zó fijn. En omdat ik er al zolang kom voel ik me er ook op mijn gemak, waardoor het ook daadwerkelijk ontspannend is, haha! ’s Middags zette ik nog wat dingen op Marktplaats die hier in de weg staan en werkte ik aan mijn blog, leuk!

Dus, dat was mijn weekje weer! Niet heel spannend, met grootse dingen, maar wel héél blij dat de tandartsafspraken er nu weer op zitten. Ik kijk daardoor veel meer uit naar komende week. Hoe was jouw week? Heb jij nog leuke dingen gedaan? En kijk je ook naar volgende week, of juist helemaal niet?

4 comments

Sabine 17 januari 2016 - 12:29

Leuk artikel!! Tati is leuk hè?

Reply
Charelle 19 januari 2016 - 20:37

Ja, echt zo’n leuk tentje!

Reply
Heidi 17 januari 2016 - 19:42

Wat leuke foto’s en dat lekker eten.
leuke artikel meid…!

Reply
Charelle 19 januari 2016 - 20:36

Dankjewel Heidi!

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.