Raadpleeg je intuïtie met een tarot reading

tarot-reading

hooggevoelig / overweldigd / keuzestress / quarter-life crisis / burn-out / moe / somber / opgebrand / verdwaald

Soms heb je het gevoel dat je een beetje verdwaald bent. Je hebt het gevoel dat je niet bent waar je wilt zijn, maar je weet ook niet waar je dan wel wilt zijn.

Misschien voel je je schuldig, vind je dat je dankbaar moet zijn voor dat wat je hebt. Of misschien voel je je overweldigd door het leven, door alle keuzes en mogelijkheden.

Als je je verdwaald voelt, zoekend naar geluk, dan is het niet gek dat je moe bent, overprikkeld, opgebrand of misschien gewoon erg somber. En dat maakt het verdwaalde gevoel alleen maar erger, waardoor de zoektocht naar geluk soms verandert in wanhoop, lusteloosheid en verdriet.

Maar als je al deze dingen voelt, dan betekent dat vaak dat je diep van binnen wél weet wat je wilt. Wat wél de juiste weg is voor jou, waar je wilt zijn en wat je wilt doen. Je voelt je verdwaald, omdat je je innerlijke stem hoort. Door alle chaos, alle prikkels en alle verwachtingen van de buitenwereld. En door alle emoties, gedachten en rationele stemmen in je binnenwereld.

Diep van binnen bezit je alle antwoorden. Je weet wat je moet doen om je fitter te voelen, om geluk te vinden, om bewuster in het leven te staan, het verleden achter je te laten en positief de toekomst tegemoet te treden. De kunst is om contact te leggen met die antwoorden, met jouw innerlijke stem. Dat is waar een tarot reading je bij helpt.

Tarot reading: antwoorden, motivatie en inspiratie

Tijdens een tarot reading nemen we de tijd om jouw situatie te bespreken en concrete vragen te formuleren. Vervolgens gaan we met de kaarten op zoek naar antwoorden. De kaarten vormen een trigger voor jouw innerlijke stem. Je merkt dat je intuïtie reageert op de kaarten en dat je innerlijke stem duidelijk hoorbaar wordt. Dit effect wordt versterkt door mijn rationele interpretatie van de kaarten, alsmede door mijn eigen intuïtie die tijdens de reading in contact staat met jouw innerlijke stem.

Een tarot reading duurt 30 of 60 minuten en vindt plaats via Skype. Tijdens de reading ontvang je nieuwe inzichten die we samen formuleren tot antwoorden en duidelijke actiepunten. Je raakt geïnspireerd en gemotiveerd om de draad van je leven op te pakken en de richting in te gaan die jij wilt, de richting die bij je past.

Vul het formulier in om een afspraak te maken of mail mij als je graag meer wilt weten over een tarot reading: info@thescentofcinnamon.com

Klik hier om een afspraak te maken!

Een Tarot Reading via Skype kost

€35 voor 30 minuten
€70 voor 60 minuten

Vragen?

Liever een tarot reading via e-mail?

Dat kan ook! Voor een e-mail reading stuur je mij een mail met je vraag en wat informatie over jezelf. Zo veel of weinig als je wilt. Met behulp van mijn intuïtie en kennis van de tarot leg ik jouw kaarten. Je ontvangt een PDF met mijn interpretatie en uitleg van de reading, die kan variëren van 300 – 1000 woorden per vraag. Tevens ontvang je een mooie foto van de tarot reading zodat je achteraf mee kunt kijken.

Voordelen van een e-mailreading

  • Mogelijkheid om anoniem je kaarten door mij te laten lezen.
  • Je hoeft geen tijd vrij te maken om bij de reading aanwezig te zijn.
  • Je krijgt sneller antwoord op je vragen, omdat we geen afspraak hoeven te plannen.

Vul onderstaand formulier in om een e-mailreading te bestellen of mail mij als je vragen hebt: info@thescentofcinnamon.com

Klik hier en bestel een e-mail reading!

Een Tarot Reading via e-mail kost

€30 voor 1 vraag
€50 voor 2 vragen
€80 voor 3 vragen

Eerst meer weten?